CFR Cluj reușește să întrerupă seria de 11 meciuri fără înfrângere a lui FC Argeș

SURSA FOTO: CFR 109/ Facebook

Campioana CFR Cluj a învins, luni seara, cu scorul categoric de 5-0 pe FC Argeș, în ultima partidă a etapei a 25-a din Liga 1.

FC Argeș și-a întrerupt seria de 11 meciuri fără victorie, luni seara, în deplasare la CFR Cluj, fiind învinsă de campioana la zi a Ligii 1, în ultima partidă a etapei a 25-a.

CFR Cluj se menține cu această victorie la egalitate de puncte cu FCSB și rămâne pe locul 2 în clasament.

Ardelenii au început meciul cu o bară a lui Costache, după care au marcat de două ori de la 11 metri, prin Ciprian Deac, în minutele 35 și 38.

După ce a provocat două penalty-uri, fundașul argeșean Maric și-a marcat și un autogol, în minutul 48, reluând în proprie poartă o centrare a lui Chipciu, ce îi fusese dedicată lui Debeljuh Z(3-0).

Omrani a fost introdus în teren în minutul 65 și peste doar 5 minute a reușit o pasă de gol pentru Costache, pentru golul de 4-0.

A fost apoi rândul lui Rondon să fie introdus în teren în minutul 74, ca peste 3 minute să marcheze reușita de 5-0 cu care a închis tabela.

FC Argeș rămâne cu 30 de puncte pe locul 9 și așteaptă etapa viitoare vizita lanternei roșii, Poli Iași, în timp ce CFR merge în deplasare la UTA Arad.

(sursa: Mediafax)