Trei persoane rănite în urma unui accident FOTO

Azi, în jurul orei 09:30, un accident rutier a fost semnalat în afara localităţii Fizeşu Gherlii, transmit cei de la IPJ Cluj.

Din informațiile celor de la IPJ Cluj, un șofer, în vârstă de 75 de ani, se deplasa înspre municipiul Gherla, atunci când ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

Astfel a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani. Ambii șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, bărbatul de 75 de ani şi un alt pasager din mașina condusă de acesta au fost transportaţi la spital.

ACTUALIZARE ISU CLUJ

Potrivit celor de la ISU Cluj la fața locului au fost alocate o autospecială, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile, și doi ocupanți blocați în acestea.

S-a acționat imediat pentru deblocarea portierelor și extragerea victimelor, folosind accesoriile speciale, astfel încât să nu fie agravate posibilele leziuni suferite.

Cele două persoane, respectiv doi bărbați în vârstă de cca 80 de ani, au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ pentru a fi transportate la spital. De asemenea, un al treilea bărbat a fost consultat și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, notează cei de la ISU Cluj.