Arest la domiciliu pentru două minore

Ieri, 8 martie, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din Cluj-Napoca. Acesta este bănuit de tăinuire. Ulterior două mandate de aducere au fost puse în executare în cazul a două tinere din aceeași localitate, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, a rezultat faptul că la data de 26 februarie, cele două tinere, de 14 și 15 ani, ar fi furat telefonul mobil al unei persoane. Fapta a fost comisă în timp într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Prejudiciul de aproximativ 5.400 de lei, cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat, bunul în cauză fiind identificat în interiorul locuinței care a făcut obiectul percheziției, transmite IPJ Cluj.

Cele două tinere de 14 și 15 ani au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 8 martie, au fost prezentate instanței, cu propunere de arestare preventivă. Într-un final față de cele două a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.