Decedat în urma unui incendiu în Câmpia Turzii VIDEO

În această seară a avut loc o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiței din municipiul Câmpia Turzii.

În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafață de circa 30 mp, ardea generalizat, iar, potrivit relatărilor persoanelor aflate la fața locului, înainte de sosirea echipajelor de pompieri și a SVSU Câmpia Turzii ar fi avut loc și o explozie în interiorul imobilului.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii și un echipaj SAJ, informează cei de la ISU Cluj.

Flăcările au fost stinse în aproximativ 15 minute după sosirea la fața locului a echipajelor. Ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul neînsuflețit al unui bărbat. Este vorba despre o persoană cu vârsta de aproximativ 70 de ani.

Primul apel pentru solicitarea intervenției pompierilor a fost înregistrat la ora 19:30, la 19:32 autospecialele au ieșit pe poarta Detașamentului de Pompieri Turda, iar la fața locului au ajuns la ora 19:45.

Concomitent cu alertarea autospecialelor din Turda s-a realizat și alertarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii. Aceștia din urmă au dislocat pentru intervenție o autospecială care a ajuns mai repede cu 3 minute înaintea autospecialelor ISU la locul incendiului și a asigurat prima intervenție.

Autospeciala SVSU acționa la un incendiu de vegetație uscată, înaintea alertării pentru a asigura prima intervenție la incendiul de pe strada Ialomiței, notează cei de la ISU Cluj.
Șeful gărzii de intervenție a completat dispozitivul preliminar de intervenție, după sosirea la fața locului, realizând alimentarea autospecialei SVSU, de mică capacitate, din rezervorul de apă al uneia din autospecialele de capacitate medie a ISU.

Sursa video: ISU CLUJ