S-a izbit de un cap de pod. Medicii nu l-au putut salva FOTO

Un accident mortal de circulație s-a petrecut luni seară, în jurul orei 22.30, pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, în localitatea Bunești.

Din informațiile celor de la IPJ Cluj, un bărbat de 50 de ani, din Maramureș, s-a izbit cu mașina pe care o conducea de un cap de pod. Din nefericire medicii nu l-au mai putut salva.

Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod, precizează cei de la IPJ Cluj.

ACTUALIZARE ISU CLUJ

Cei de la ISU Cluj transmit și ei faptul căla fața locului au intervenit două autospeciale și un echipaj pentru a descarcera persoana prinsă în autoturismul ieșit în afara părții carosabile.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22:30, iar la fața locului a fost găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, intrat în coliziune cu un podeț peste canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea părții carosabile.

Înăuntrul autoturismului se afla un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. De asemenea, în jurul autoturismului erau scurgeri de hidrocarburi, ceea ce au îngreunat acțiunea salvatorilor în apropierea vehiculului instabil și aflat pe o suprafață foarte alunecoasă.

Accesul la corpul bărbatului a fost realizat cu echipamentele hidraulice ale modulului de descarcerare, după care a fost extras și predat instituțiilor abilitate, au transmis reprezentanții ISU Cluj.