Intervenție la Spitalul Municipal Dej. Alertă de incendiu FOTO/VIDEO

Sursa video> ISU CLUJ

Două autospeciale au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 07:50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe. Tabloul este situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta transformatorului și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. În mod imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere pentru stingerea flăcărilor. Concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. Energia electrică a fost sistată parțial în zonelor administrative și policlinica spitalului. Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare, precizează ISU Cluj.