Chef Florin Dumitrescu, mesaj pe Facebook: “Va rog daca puteti sa ajutam un coleg bucatar! Sanatate tuturor!”

FOTO: Facebook.com/chefflorindumitrescu
Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism – Bucuresti (Va rugăm să distribuiți masiv) Anunt important pentru toata comunitatea de bucatari si cofetari din România:Colegul si prietenul nostru, Maestrul Bucătar Adrian Pop se află într-o situație critică, după ce în noaptea de sâmbătă a fost atacat cu brutalitate de către un individ.
Apelam la o mobilizare a tuturor membrilor ANBCT Romania pentru a ajuta un confrate, mai ales că este vorba despre un coleg al nostru care a fost si este mentor pentru generatii multe de bucătari. Participant si laureat al multor competiții gastronomice, a pus Tricolorul Romaniei pe podiumul competitiilor culinare internationale.
Facem un apel catre toti membrii ANBCT Romania, dar si catre toata comunitatea culinara din Romania, sa fie alături de familia colegului nostru in aceste momente extrem de dificile, si va invitam sa donati orice sumă de bani in contul deschis la Banca TransilvaniaIBAN: RO92 BTRL RONC RT02 4816 2801SWIFT/BIC: BTRLRO22Titular cont: Pop Dorina (Soția domnului Adrian Pop)
Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetarilor. Comunitatea ANBCT se va asigura ca ancheta demarata de catre organele abilitate va fi tratata cu maxima prioritate si nu va fi musamalizata. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor.