Trei mașini implicate într-un accident pe Calea Baciului

Un modul SMURD, format dintr-o ambulanță și o autospecială cu echipamente de descarcerare, a fost alertat azi, în jurul orei 11:50 asupra unui accident produs pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la fața locului trei mașini avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Două persoane, respectiv un tânăr în vârstă de 27 de ani și un bărbat în vârstă de 54 de ani, au fost consultate și transportate la spital.La evaluarea primară aceștia prezentau afecțiuni ușoare, transmite ISU Cluj.

IPJ Cluj transmite faptul că un șofer, în vârstă de 27 de ani, care se deplasa pe strada Calea Baciului din direcția Baciu spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta din urmă ar fi efectuat un viraj la stângă cu intenția de a intra în parcarea unui supermarket.

În urma impactului, cele două mașini au fost proiectate într-un alt autovehicul, aflat oprit la ieșirea din parcarea supermarketului. La volanul acestei mașini se afla un bărbat de 77 de ani. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.