VIDEO | Orele online întrerupte cu filme interzise minorilor. Se întâmplă la o școală din Cluj-Napoca! Părinții sunt șocați și revoltați deopotrivă

Într-un mesaj remis presei, părinții se arată indignați de ceea ce se întâmplă pe platforma pe care copiii intră zilnic pentru a studia. Se întâmplă la Liceul Romul Ladea din Cluj-Napoca. Se pare că hackerii le perturbă orele cu astfel de filmulețe. Cel puțin deocamdată nimeni nu poate face nimic. Mai mult decât atât, platforma respectivă a fost prezentată ca fiind una sigură. Acum, cei care au realizat-o dau din colț, în colț.

ATENȚIE!!! –  Imagini nerecomandate minorilor! Iată și mesajul unei mame:

“Sunt mama unuia din elevii implicați în incidentul de ieri. Fiica mea este elevă în clasa a Vll A la liceul de arte plastice Romulus Ladea. Încă de la începutul anului școlar 2020 – 2021 ne-am confruntat cu acești indivizi care intrau pe platforma adservio în timpul orelor și deranjau punând muzică, înjurând etc. S-au făcut demersuri pentru soluționarea problemei inițial în cadrul școlii după care am început să depunem plângeri și la poliție. În luna noiembrie a fost deschisă ancheta în cadrul Diicot. Cei de la Adservio ne spun că nu pot face nimic din moment ce link-ul de conectare a fost dat mai departe de către unul din elevi. Până în prezent nu au rezolvat problema. “, a scris femeia în mesajul trimis redacțiilor de știri.

În această dimineață, o parte dintre părinți se întâlnesc în fața Liceului Romulus Ladea. Aceaștia vor semna o plângere comună după care pleca înspre sediul DIICOT Cluj.