Furt și percheziții. Tânăr din Apahida reținut

Ieri, 29 martie, polițiștii de investigații criminale din Huedin au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr din comuna Apahida. Acesta este bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială situată în orașul Huedin.

Din cercetările polițiștilor, transmit cei de la IPJ Cluj, a reieșit faptul că la data de 15 martie, în jurul orei 12:30, tânărul ar fi furat din interiorul societății aparatură electronică. Astfel a cauzat un prejudiciu în valoare de 3.199 de lei.

În urma percheziției, aparatura sustrasă a fost identificată, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Totodată, tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Deoarece, din cercetarile efectuate a rezultat faptul că la data comiterii infracțiunii, acesta ar fi condus un autoturism neînmatriculat, având aplicate placuțele cu numărul de înmatricule aparținând unui alt autovehicul și fără a poseda permis de conducere, cercetările au fost extinse pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu numere false și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precizează tot IPJ Cluj.