In urma mortii lui Ionut, baiatul umilit de oamenii legii, apar acum noi victime ale “călăilor” de la Secția 16 Poliție din Capitală. Acum povestea Ruxandrei…

In urma mortii lui Ionut, baiatul umilit de politistii sectiei 16-,apar alte victime umilite si batjocorite de aceeasi gasca. Zeci de persoane care în timp au fost victimele indivizilor cu epoleți de la Secția 16 Poliție din București, au început sa își spună public povestea.

“Este și cazul Ruxandrei, care în anul 2019 , a fost oprită în fața blocului de aceeași politisti. Ce a urmat este de “noaptea minții”. Au vrut să o legitimeze și pentru ca le-a cerut voie să urce până în imobil să-și ia buletinul, a fost trântită la pământ, încătușată (mi-a declarat că a fost sigură că este victima unui viol din modul de operare – spune avocatul Cuculis ), urcată în mașina de poliție și înjurată de zeci de polițiști. Au fost chemate 9 mașini de intervenție pentru o femeie de 40 de ani, pe care o astepta copilul acasă. După doua ore de injurii « esti o babă, credeam că ești mai tânără », « nu vă băgați că e drogată », « ai facut trotuarul » și altele și după ce s-a confirmat că nu era nici drogată și nici băută, « au lasat-o să plece », ” scrie avocatul într-un comunicat remis presei.

Ruxandra are un certificat cu 2 zile de ingrijiri medicale și o plângere penală depusă și de 2 ani dosarul zace în sertare la sectia 14 ( aceeași secție cu medicul stomatolog bănuit de viol), asta după ce dosarul, culmea a fost preluat de sectia 16.

Din păcate se dovedește a nu știu câta oară că cei care împart Legea în România, de cele mai multe ori se acoperă unii pe alții atunci câd colegi de-ai lor săvârșesc fapte reprobabile, unele cum este și cazul acesta, cu violență și ură inexplicabilă.