CFR Cluj – Academica Clinceni, 3-0 pentru clujeni

Sursa foto | Facebook CFR Cluj

Scris de Denis Guțul

Meciul dintre CFR Cluj și Academica Clinceni s-a încheiat cu 3-0 pentru gazde, după ce în prima repriză nu au reușit să marcheze deșii au avut nenumărate ocazii.

CEL PUȚIN TREI OCAZII CLARE

În prima jumătate CFR-ul a avut 3 ocazii în care se putea înscrie însă toate mingile au fost trimise pe lângă poartă. După pauză, ce i de la CFR Cluj au reușit să marcheze două goluri în doar 3 minute. Primul care a trimis mingea în poartea celor de la Clinceni a fost Păun. Acesta a reușit printr-un șut din afara careului în minutul 53, iar la scurt timp Ciprian Deac a trimis și el o minge direct în poarta lui Vîlceanu. Pe final de meci, în minutul 89, Gabriel Debeljuh a marcat și el un gol pentru CFR Cluj.

5 CARTONAȘE GALBENE

Portarul de la Academica Clinceni a fost accidentat în prima parte a meciului, fiind nevoie de intervenția medicilor. Arbitrul a acordat 5 cartonașe galbene în această seară, 3 pentru CFR și 2 pentru oaspeți. Antrenorul adversarilor a părut nemulțumit de arbitraj, venind cu unele comentarii în momentele mai aprinse ale meciului.

În următoarea etapă din play-off CFR va juca în deplasare cu Sepsi, pe 21 aprilie, iar Academica Clinceni are următorul meci pe 22 aprilie împotriva FCSB. În urma acestui meci CFR s-ar putea clasa pe primul loc în play-off.