spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
duminică, septembrie 19, 2021

Poveste pe Cer in APRILIE

Must read

Dupa un sezon al Berbecului, in care lucrurile au fost inflacarate, incinse chiar, acum ne mai linistim un pic si suntem pe modul economie de energie. Functionam in reluare si cu frana de mana trasa, dar nu va dura mult, cateva zile doar.

Soarele a trecut in Taur, semn de pamant, fix.

Taurul este despre partea materiala a vietii, bani, placere, a avea de toate, de la mancare si bautura pana la a avea pamanturi.

Daca Berbecul a deschis calea, misiunea Taurului este sa implementeze – sa sadeasca, sa consolideze, sa construiasca ceva de durata, sa fie palpabil si practic. La final are nevoie de siguranta si stabilitate.

Misiunea Taurului este sa valorizeze, sa aiba un set de valori dupa care se poate ghida, iar asta ne e si noua recomandat sa facem.

Sa ne pretuim, descoperim si sa ne iubim, incat sa fim capabili sa ne ghidam singuri, sa fim stabili.

Guvernatoarea Taurului este Venus, care se afla chiar in domiciliu. Alaturi se afla Mercur, a trecut si el azi, unde sunt deja de ceva timp Uranus si Lilith, asadar, avem un stellium.

O energie exploziva, mai ales cand vor face toate, rand pe rand, conjunctii. Vom avea parte si de momente altfel, iesite din comun, imprevizibile, cu schimbari extraordinare.

Si, la final de saptamana, Pluto e stationar, isi pregateste intrarea in miscare retrograda, dar mai multe povestim saptamana viitoare la Luna Plina din Scorpion pe care o guverneaza.

Evenimente cu Soarele in Taur aici

Cu drag, AstroLov

Articolul precedentPoveste pe Cer, 19 iunie
Articolul următorPoveste pe Cer, 20 aprilie
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article