CFR -iștii au luat bătaie acasă. Meciul s-a încheiat cu 2 la 1 în favoarea craiovenilor

de Denis Guțul

Meciul disputat la Cluj s-a încheiat cu 2-1 în favoarea craiovenilor, oaspeții au deschis scorul în minutul 27 prin Virgil Ivan după o lovitură de la colțul terenului, reușind să țină avantajul până la pauză.

CFR a revenit abia în a doua jumătate a meciului, în minutul 54, după un gol înscris de Runar, mijlocașul echipei care joacă sub numărul 8. După această reușită clujenii au prins curaj și au avut un control mai mare asupra balonului, totuși pe ultimele lungimi ale meciului U Craiova a mai trimis o minge în poarta CFR, de data aceasta a marcat Alexandru Tudorie.

Rezultatul îi dezavantajează destul de tare pe cei de la CFR Cluj, care ocupă al doilea loc în play-off după 3 meciuri. Staff-ul echipei a fost nemulțumit de unele decizii ale arbitrului din timpul jocului.

Cu toate că tribunele rămân goale din cauza restricțiilor, suporterii celor de la CFR erau prezenți înainte de meci în afara stadionului pentru a întâmpina echipa și a-i încuraja pe jucători.
În următoarea etapă din play-off clujenii vor juca, din nou la ei acasă, împotriva celor de la Botoșani pe 28 aprilie, iar Universitatea

Craiova urmează să joace împotriva liderului din clasament, FCSB, pe 29 aprilie.