Luna Plina in Scorpion. Moarte si Renastere, Saptamana Patimilor

Luna Plina este opozitia celor doi astri – Soarele, energia noastra constienta, si Luna, energia noastra inconstienta.

Soarele este semnificator ai vointei, al eului, Luna este semnificator al subconstientului.

Luna este in Scorpion, Soarele este de partea cealalta, la 180 de grade, in Taur.

Luna in Scorpion e in cadere, nu se simte confortabila nu e in siguranta, e pe taramuri necunoscute si reci, aproape de Infern, de umbra si intuneric, acolo unde Scorpionul se simte bine. Ca atare, noi emotional simtim o anumita nesiguranta, o presiune. Sentimentele ne sunt profunde la modul intruziv, nevoia de conectare e mult peste cuvinte, de-a dreptul peste limita suportabilitatii pentru unii. E o limita fina pana la obsesii si angoase, iar lipsa de siguranta poate duce chiar la distrgerea relatiilor.

Soarele e in Taur, pozitie care ne face practici si ancorati in realitate. In momentul Lunii avem un stellium in Taur: pe langa Soare mai avem: Mercur, Venus, Lilith si Uranus. Ce vrea Taurul? Sa bea, sa manance pe indestulate, sa fie comod, sa aiba bani si de toate in camara. Sa leneveasca daca se poate, sa fie mega rasfatat. Iubeste tot ce e senzual si luxos.

Guvernatorul Ascendentul momentului unde credeti ca este? Evident, tot in Taur, si ne indica ca e momentul sa acceptam schimbarile cu iubire. Continuarea o puteti citi aici.