A început vaccinarea angajaților din parcurile industriale din Cluj

Vaccinarea angajaților din parcurile industriale din Cluj a început luni. În noile centre se folosește vaccin produs de Pfizer-BioNTech.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Cluj, luni dimineața și-au început activitatea centrele de vaccinare de pe platformele industriale Tetarom 2 și Tetarom 3.

Punctele de vaccinare găzduite de unele companii din parcurile industriale au fost analizate de către Direcția de Sănătate Publică în vederea respectării traseelor epidemiologice și a dotărilor necesare funcționării, iar în urma avizării, acestea au fost programate pentru funcționare cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

Conform reprezentanților Prefecturii Cluj, în cadrul acestor centre se vor putea vaccina angajații companiilor, iar autoritățile anunță că vor face demersuri în vederea vaccinării aparținătorilor personalului, dar și a subcontractorilor care își desfășoară activitatea în parcurile industriale.

Prefectura Cluj a anunțat la începutul lunii aprilie că șapte fluxuri de vaccinare cu circuit închis vor fi deschise la Cluj-Napoca, unde urmează să fie imunizați circa 20.000 de angajați din parcurile industriale ale orașului.

(sursa: Mediafax)