De ce sa iti faci astrograma?

Iti ofer cateva raspunsuri. Poti completa tu lista mai departe.

<<Experienta – Autocunoastere – Validare – Karma – Destin >>

Pentru a-ti personaliza #Astrograma sau #HartaNatala e nevoie sa stiu data, ora si localitatea in care te-ai nascut.  Practic, refacem fotografia Universului din momentul nasterii, vedem cum erau Planetele asezate, in ce ce zodii, ce case (domenii de viata), ce aspecte faceau (cum comunicau).

De obicei se ia in calcul Soarele, si spunem, sunt zodia X. Si cam atat. Pe baza aceasta citim horoscopul, ne dam cu parerea cum e Y sau Z, cum suntem noi fata de ei, ei fata de noi, si cu totii fata de altii.

Ne intrebem de ce nu ne intelegem cu X care e zodia Y. Ca doar asa am citit la horoscop. Sau, cum de ne intelegem cu doi oameni care sunt aceeasi zodie, si cu al treilea nu. Ei bine, nu despre asta e in Astrologie. Ca sa ai tot tabloul, e nevoie sa cunosti astrograma personala.

In harta natala, pe langa Soare si Luna, mai analizez inca 8 Planete. Si mai avem Nodurile Lunare, Lilith, dar si multi asteroizi. Deci, nu e de ajuns sa stiu ca sunt zodia X si sa imi dau cu parerea. Asta este despre nebunia din online, disperarea dupa click-uri, vanzarea informatiilor incomplete.

Sa iti dau un exemplu, Doamna Ionela e zodia Gemeni, deci, aici are Soarele. Dar, Doamne Ionela are Venus in Scorpion, practic, in povestile de iubire dansa se comporta ca Scorpionul, prin lentila aceasta vede iubirea. Nu prin semnul Gemeni!! Asa ca, fa tu calculele. Tot Doamna Ionela are Marte in Berbec. In actiuni si in decizii, e Berbec. Si tot asa. Si tot mai ramane de completat puzzelul, in ce case, ce aspect fac aceste planete.

Vrei ceva sigur, complet, personalizat? Fa-ti astrograma. Ce primesti dupa? Click aici

cu Drag, AstroLov

pe Instagram: astrolov.official

pe facebook: Astrolovofficial