Turnul din Pisa s-a redeschis pentru vizitatori. Turiştii pot cumpăra bilete valabile un an

Turnul din Pisa s-a redeschis vizitatorilor, după o lungă perioadă de închidere. Acum turiştii pot achiziţiona un bilet cu valabilitate de un an şi pot vizita tot complexul.

Turnul înclinat din Pisa s-a redeschis vizitatorilor. Până acum, s-au vândut aproximativ 500 de bilete.

„A fost cu adevărat emoţionant să văd atât de mulţi oameni aici, în această piaţă, după atât de mult timp, în afară de pauza din iulie şi august, acesta este în sfârşit un nou început”, a declarat Roberto Cela, director tehnic al Operei della Primaziale Pisana, potrivit AP.

Acum, turiştii pot cumpăra şi un bilet unic, care este valabil un an. El oferă vizitatorilor şansa de a vedea nu doar turnul, ci şi celelalte monumente şi muzee din complex.

„Deci, acest bilet, un singur bilet care, în realitate, pune multe lucruri laolaltă, include Piazza del Duomo cu patru monumente şi două muzee, care sunt importante şi necesită timp, aşa că am venit cu ideea de bilete care să le permită vizitatorilor să revină”, a spus Roberto Cela.

Turnul a fost construit în 1173 şi a început să se încline de îndată ce a fost finalizat. Însă, în anul 1964, din motive de siguranţă, turnul a fost închis publicului pentru restaurare şi restructurare. El a fost deschis din nou în anul 2001.