Andrei Burcă, CFR Cluj: „Era cazul să îmi ajut și eu echipa”

CFR Cluj a remizat luni seara cu FCSB, în derby-ul Ligii 1, scor final 1-1. Marcatorul golului egalizator al ardelenilor, fundașul Andrei Burcă, a recunoscut că CFR a făcut o partidă mai puțin reușită, dar că echipa a nu a cedat și a sperat că poate reveni.

„Am meritat victoria în această seară, pentru că am suferit, am știut să suferim. Ne-am luptat, am venit după o perioadă dificilă, cu foarte multe meciuri. S-a simțit această încărcătură. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm și de aceea, probabil, am avut o partidă mai puțin reușită, cu foarte multe momente tensionate. Trebuie să fim realiști, am țipat mult unii la alții și nu știu cât fotbal s-a jucat azi.”, a declarat Burcă la Digi Sport, la interviul de după meci.

„Am sperat, am crezut în noi că putem reveni în această partidă. A fost foarte important să nu pierdem, pentru moral, ca să îi ținem departe de noi. Nu știu dacă a fost sau nu penalty. Lăsăm specialiștii să judece. Este important că nu am cedat, am crezut până în ultimul minut și am reușit să egalăm.”

Burcă și-a recunoscut vina la penalty-ul acordat celor de la FCSB: „Eu sunt vinovat, eu am făcut acel penalty. S-a ajuns prea ușor în acea situație, nu mai aveam ce face, trebuia să intervin, pentru că era unu la unu cu Arlauskis.”

Fundașul ardelenilor s-a declarat bucuros pentru primul gol marcat în sezonul acesta: „Am mai marcat un astfel de gol (pe finalul partidei n.r.) împotriva lui Celtic, când trebuia să ieșim din grupe. Acum mă bucur enorm, nu marcasem niciodată în acest sezon, și era cazul să îmi ajut și eu echipa. De acum suntem la mâna noastră și trebuie să facem cel puțin aceleași puncte ca cei de pe locul 2.”

(sursa: Mediafax)