FOTO |Accident mortal pe DN1E60, la ieșirea din localitatea Căpuș

Accident rutier la ieșirea din localitatea Căpuș, în care a fost implicat un TIR și o motocicletă. Din datele preliminare rezulta ca faptul că TIR -ul se deplasa în direcția municipiului Oradea, iar motociclistul circula din direcția opusă.

Se pare că motociclistul care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul motociclistului.
Siferul ansamblului de vehicule are 49 de ani și este din județul Arad.

La fața locului a ajuns și o autospecială și două echipaje SMURD care au fost alertate în jurul orei 11.10 să intervină în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare.
Salvatorii au găsit la locul accidentului un autocamion și o motocicletă avariate, iar ultima era ieșită în afara părții carosabile și distrusă de flăcări. Mai mulți conducători auto s-au oprit și au acționat cu stingătoare pentru a stinge flăcările până la sosirea pompierilor.
Conducătorul motocicletei prezenta traumatisme extrem de grave și incompatibile cu viața, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare.

Sursa foto | ISU CLUJ si IPJ CLUJ