Tarom a anulat zborurile spre și dinspre Tel Aviv

Reprezentanții companiei Tarom au anunțat că au anulat zborurile de luni spre și dinspre Tel Aviv. Măsura a fost luată din cauza conflictului dintre Israel și palestinieni.

„Având în vedere evoluția evenimentelor din Israel, vă informăm de faptul că TAROM va anula zborurile de azi, 17 mai 2021, spre și dinspre Tel Aviv, ROT153 și ROT154”, au anunțat reprezentanții companiei.

Compania Tarom va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, în cazul celor ce dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv.

În situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, Tarom va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion Tarom.

Tarom este în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre și dinspre această destinație (atunci când este permis) conform directivelor și a regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

Întrucât pot apărea noi informații, recomandăm pasagerilor ce urmează să călătorească spre și dinspre această destinație să consulte site-ul companiei, mai spun cei de la Tarom

(sursa: Mediafax)