De ce iti ofera stabilitate financiara videochatul?

Videochatul este o industrie in continua dezvoltare iar majoritatea modelelor sunt vazute drept persoane lipsite de griji datorita sumelor mari de bani castigate.

Este adevarat ca acestea inregistreaza castiguri impresionante insa viata de model de videochat nu este lipsita de provocari. Este o meserie ca oricare alta, cu parti bune si parti mai putin pozitive dar implica intotdeauna un grad mare de implicare din partea modelului. Pe scurt, banii nu se castiga usor si este nevoie de un psihic puternic, multa munca si perseverenta.

Activitatea la un studio de videochat este, credem noi, mai usoara decat cea desfasurata de acasa, pe cont propriu. Lasand la o parte elementele ce tin de contabilitate, plata taxelor si altele, studioul de videochat ajuta modelul prin suport tehnic, prin camerele de videochat puse la dispozitia modelelor dar si prin trainingul continuu care duce, in final, la succesul in meseria de model de videochat.

Comparativ cu alte locuri de munca, videochatul nu a fost afectat de pandemia de coronavirus si de schimbarile produse in economia mondiala, ba dimpotriva a cunoscut o crestere a incasarilor cu mult peste asteptari. In aceasta industrie exista mereu oportunitati de dezvoltare si de crestere a castigurilor, totul este sa iti doresti sa ajungi cat mai sus si sa eviti plafonarea.

Incasarile sunt direct proportionale cu gradul de implicare in jobul tau; cu cat petreci mai multe ore online zilnic (noi recomandam un program de 8 ore), cu atat vei castiga mai multi bani. Salariul fix are in sine o limitare, este fix, pe cand din videochat poti castiga din ce in ce mai multi bani de la o zi la alta. De aici si ideea ca videochatul iti poate oferi stabilitatea financiara mult dorita.

Cu siguranta ai vazut ca multe studiouri de videochat ofera, ca pachet de angajare, casa, masina, excursii scumpe si alte bonusuri. Noi nu iti spunem decat ca vei ajunge sa ai toate aceste lucruri dar numai prin munca ta, nu ca bonus. Suntem realisti si ne place sa spunem lucrurilor pe nume.

Printre cerintele oricarui studio de videochat, pentru angajarea unui model de videochat, incepator sau cu experienta, se numara cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel conversational, prezenta si aspect fizic placute si o puternica dorinta de ascensiune profesionala si personala.

Daca iti doresti sa te angajezi la un studio videochat legal 100%, iti stam la dispozitie la telefon 0759 451 365 sau pe email, office@studiodeluxe.ro. Te asteptam la interviu!