4 noi rute Wizz Air debutează de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță astăzi lansarea a patru noi destinaţii de vacanţă spre Grecia şi Italia, respectiv Mykonos, Zakynthos, Creta – Chania şi Catania – Sicilia, operate de către compania aeriană Wizz Air, de pe Aeroportul Internațional Cluj, în sezonul de vară 2021. 

Dacă în ultimii ani, pasagerii noştri au mai avut ocazia să călătorească spre Creta – Chania şi Zakynthos, prin intermediul zborurilor charter, Mykonos şi Catania – Sicilia reprezintă noutăţi absolute pentru Aeroportul Clujean. 

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj se află printre primele 5 baze ale companiei Wizz Air de pe care se lansează zboruri spre noua destinaţie de vacanţă, Mykonos, operată începând de astăzi, 11 iunie, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri. 

De asemenea, și zborul spre Catania – Sicilia va fi operat în premieră începând din 12 iunie și reprezintă a 6-a destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari. Zborul va fi operat în zilele de marți și sâmbătă, respectiv cu două frecvențe pe săptămână. 

Cele patru noi zboruri directe care se lansează în acest weekend, sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate conform programului din tabelul următor: 

Destinația Debut rută Zile de operare Program de operare 
 Mykonos  11 iunie 2021        Luni și  Vineri CLJ 15:00 JMK 20:45 JMK 16:55 CLJ 22:40 
Zakynthos    12 iunie 2021  Marți și Sâmbătă CLJ 19:00 ZTH 21:25 ZTH 20:55 CLJ 23:20 
Creta-Chania    (CHQ)  Sâmbătă CLJ 07:10 CHQ 09:50 CHQ 09:20 CLJ 12:00 
Catania – Sicilia (CTA) Marți și Sâmbătă CLJ 13:40 CTA 15:20 CTA 14:50 CLJ 18:30 

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări 

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Wizz Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile. 

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au acum posibilitatea de a călători spre aproximativ 35 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni, care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca, iar în următoarele două luni se vor mai adăuga spre operare aproximativ 20 de rute, care urmează a fi lansate şi/sau reluate spre operare. 

Mai multe informații şi rezervări pot fi consultate pe site-ul www.wizzair.com  

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj – Partenerul călătoriilor tale! 

                                                                                     ***  

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.