Campionatul European de Atletism pe echipe are loc în weekend pe Cluj Arena

Cluj Arena va găzdui în perioada 19-20 iunie, în premieră pentru România, ediția din acest an a Campionatului European de Atletism pe echipe.

„Alegerea noastră drept gazdă a acestei prime competiții europene de pistă pe care România o găzduiește este o reconfirmare a renumelui pe care Clujul l-a câștigat în ultimii ani în ceea ce privește organizarea în condiții optime a întrecerilor sportive la cel mai înalt nivel. Deja suntem, iată, la a doua competiție atletică majoră care are loc în acest an pe Cluj Arena, iar în perioada următoare vor mai fi și altele, printre care Campionatele Internaționale ale României și Cupa României la atletism”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Competiția care va avea loc în weekend va aduce la Cluj-Napoca 12 dintre cele mai puternice echipe europene ale momentului: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Norvegia, Olanda, România, Suedia și Turcia.

În cadrul celor două zile de concurs vor fi programate nu mai puțin de 20 de întreceri masculine și tot atâtea feminine.

Accesul spectatorilor se va face pe la Tribuna a II-a, începând cu ora 16.00.

Participarea este permisă doar persoanelor vaccinate, celor care se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori a unui test antigen în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, a transmis CJ Cluj.

(sursa: Mediafax)