spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
vineri, septembrie 17, 2021

Cum dispar vanzatorii de iluzii

Must read

Neptun Retrograd 25 iunie – 1 decembrie.  Nu stiu daca stiti sau ati realizat, dar fiecare in parte e un vanzator extrem de bun. Si nu, nu ma refer ca puteti vinde orice, ci fiecare vinde extrem de bine catre sine, si anume… iluzii, convingeri.

De fiecare data ne putem autoconvinge ca o anumita situatie nu ne afecteaza, desi adevarul este fix opusul. Implicit, cred si este strict parerea mea, ca pe langa faptul ca nu suntem constienti de raul pe care efectiv ni-l facem, nu suntem nici echilibrati si impacati cu noi insine. Si cu alte cuvinte, suntem dispusi sa renuntam la noi pentru altii. Si pentru ce sau mai bine zis pentru cat timp? Stiti doar, mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la suprafata, karma isi face datoria.

Neptun vrea sa ne scape de suferinta, insa noi intelegem gresit mesajul sau. Nu putem face asta prin a ascunde adevarul, ci din contra, e recomandat sa fim constienti, treziti la realitate, vii in propriile vieti. Evolutia nu e mereu usoara, dar e esentiala. Da, adevarul nu e mereu pe placul nostru si uneori ne doare, dar decat sa stai in minciuna si sa traiesti cu speranta si sa suferi pentru ca nu intelegi de ce esti in situatia x, mai bine accepti realitatea si evoluezi, vindeci. Doar TU o poti face pentru tine, nimeni altcineva.

Neptun e stationar o saptamana, incepand cu 25 iunie, si va mai fi o saptamana cand isi va relua mersul direct, in decembrie. daca vrei sa citesti cum te impacteaza neptun retrograd, da click aici. daca vrei sa ma urmaresti, ma gasesti pe instagram https://www.instagram.com/astrolov.official/ sau pe facebook: astrolovofficial

Cu drag, AstroLov

Articolul precedentPoveste pe Cer
Articolul următorCum iubim in functie de Venus
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article