EURO 2020: Programul meciurilor de marți, ultimele din faza optimilor

Ultimele două partide din cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal sunt programate marți. Anglia întâlnește Germania, iar Suedia se luptă cu Ucraina pentru un loc în sferturile competiției.

Ultima etapă din cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal se desfășoară marți când sunt programate două meciuri.

De la ora 19.00, pe stadionul Wembley din Londra, se întâlnesc Anglia și Germania. Anglia s-a calificat în optimi după ce a terminat pe locul 1 în grupa D, iar Germania a fost pe poziția secundă în grupa F. Anglia a învins Cehia și Croația și a remizat cu Scoția, în timp ce Germania a învins Portugalia, a terminat la egalitate cu Ungaria și a fost învinsă de Franța

Al doilea meci de marți este programat la Glasgow. De la ora 22.00, pe stadionul Hampden Park vor juca Suedia și Ucraina. Suedia a câștigat grupa E după ce le-a învins pe Polonia și Slovacia și a terminat la egalitate cu Spania, iar Ucraina s-a calificat în optimi de pe locul trei având o victorie în fața Macedoniei de Nord, și înfrângeri cu Țările de Jos și Austria.

Învingătoarele din partidele Anglia-Germania și Suedia-Ucraina se vor întâlni în sferturile competiției.

(sursa: Mediafax)