De astazi se pun în vânzare biletele pentru Winners Open, singurul turneu de tenis WTA din România

Biletele pentru Winners Open, singurul turneu de tenis WTA din România, se vor pune în vânzare începând de mâine, 1 iulie, începând cu ora 12.00 PM. 

Pentru că ne dorim să oferim cât mai multor persoane șansa de a avea parte de experiența live a unui turneu WTA, ținând cont de noile reglementări în vigoare, toatepersoanele care vor să participe la eveniment trebuie să fie vaccinate împotriva SARS-CoV-2 și să aibă 10 zile împlinite de la finalizarea schemei complete de imunizare.

Fanii tenisului pot să aleagă între un abonament care le oferă accesul la eveniment în toate zilele de turneu și bilete de o zi. Numărul abonamentelor este limitat la 200, iar prețul este de 500 RON.

Biletele de acces pentru o zi de turneu diferă în funcție de ziua aleasă și variază între 55-175 RON. Pe lângă acestea, vor fi disponibile 2 abonamente VIP cu acces full la turneu (pachet pentru 5 persoane) și un Winners Open VIP Box with hospitality, un abonament premium pentru 6 persoane cu o lojă exclusivistă amplasată courtside.

Toți spectatorii trebui să prezinte la intrarea în baza sportivă certificatul de vaccinare, un act de identitate și biletul.

Biletele vor putea fi achiziționate de pe site-ul oficial: https://winnersopen.ro/ro/tickets/.

Mâine vom reveni cu un comunicat de presă și informații proaspete legate de primele bilete vândute și reguli de acces.