Povestea saptamanii by AstroLov – 3 – 10 iulie

Mercur cuadratura Neptun, Saturn opozitie Venus si cuadratura Marte, iar Venus si Marte in Leu in conjunctie, iar la final de saptamana avem Luna Noua in Rac, ceea ce ne va activa emotia interioara.

Avem in saptamana ce urmeaza multe aspecte astrale care ne aduc o saptamana interesanta, insa aparte vor fi descarcarile karmice, vin lectii de invatat. Care sunt punctele forte si cele minus, mai jos in ‘’Povestea Saptamanii by AstroLov.’’

BERBEC

Venus si Marte va activeaza energia pe care credeati ca ati pierdut-o, aveti chef de iesiri, de distractie, planuiti placeri si vacante. Unii isi doresc sa fie creativi si reusesc, altii vor copii si probabil se pun pe treaba. In cazul vostru, descarcarile karmice au legatura cu prietenii, dar cei pe care nu ii vedeti zilnic, ori ii stiti de mult timp si nu i-ati mai vazut, ori pur si simplu nu ati pastrat legatura, sau poate efectiv apar oameni noi in viata voastra si intra cu o cerere, iar acum Universul va spune sa ii ajutati. Si e indicat sa colaborati. Luna Noua din Rac va avea loc pe casa familiei in cazul vostru, va mai tempereaza, apa mai stinge putin din focul pe care il aveti activat. Luna Noua anunta posibile realizari in ceea ce priveste casa, familia, parintii.

Pentru a citi horoscopul celorlalte zodii, click aici