Luna Noua in Rac si emotia primei iubiri

Luna Noua se asociaza in astrologie cu NOI inceputuri. E momentul perfect, va indemn sa reflectati la ce va doriti, iar apoi sa actionati.

In 9 Iulie, Soarele si Luna se intalnesc la gradul 18. Cum sa va spun? E ca si cum, mama si tatal se iau de mana, iar intre ei se afla copilul nostru interior. E tinut cu drag si dor de manute, rasfatat, alintat, fericit, bucuros. Amintiti-va cele mai fericire momente ale copilariei, cand erati acasa, cu cei dragi.

E timpul sa ne reintoarcem la starea de liniste si fericire, de acasa. Nu dupa asta tanjim cu totii, sa fim din nou copiii fericiti ai parintilor nostri?

Luna guverneaza emotiile, legatura cu subconstientul, o arata pe mama. Soarele il reprezinta pe tata, indica vitalitatea, barbatul si autoritatea. Cum sa te simti mai protejat? Cand esti cu cei mai dragi oameni care ti-au dat viata. Luna si Soarele in domiciliul Lunii indica legatura cu partea noastra nevazuta inca de cand eram in pantec. Se stie deja ca emotiile noastre se formeaza inca de cand suntem in burta mamei si preluam starile ei.

Luna in Rac ne face sa fim mai adormiti, emotivi, sensibili, poate o sa vrem cateva momente de singuratate in propria casa, ori o sa simtim un dor nebun de cei dragi. Unii isi pot cumpara casa visurilor, altii decid sa faca demersuri in aces sens. Energia vine catre in multe moduri, noi alegem cum o folosim.

Este un moment bun sa sa ne imbunatatim starea de spirit, sa ne imbogatim sufletele cu liniste si siguranta, sa primim constient si sanatos ceea ce deja a inceput acum cateva zile cu energia prin Portalul Sirius, sa deslusim si sa luam aminte.

Cum putem echilibra Luna Noua din Rac? Cititi aici, click.