S-a hotărât Alin Tișe. Președintele CJ Cluj îl susține pe Cîțu

După nenumarate șicane și reproșuri la adresa lui Orban și a premierului Florin Cîțu, preledintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trimis vineri, 20 august, un comunicat de presă prin care își argumentează susținerea pentru cel pe care il vrea la cârma PNL -ului.

AICI COMUNICATUL:

Dragi liberali,

A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României.

Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern.

Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii.

Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL.

Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise.

Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund.

Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea.

Am ales moțiunea viitorului!

Îmi exprim susținerea  fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală.

Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni.

Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!