6000 mii de persoane s-au testat înainte să ajungă în perimetrul Festivalului Untold. 14 au fost depistate pozitiv

Înainte de prima zi de Untold apar și primele statistici în ceea ce îi pivește pe cei care au ales să se testeze înainte de a întra in festival. Deoarece nu aveau vaccinul facut, 6000 de pesoane au facut testul la Covid-19. Doar 14 persoane au fost depistate pozitiv, astfel ca accesul acestora a fost restricționat la festiva și au fost luați în evidențele DSP Cluj.

Testul pe care il fac cei care doresc sa intre la festival are o valabilitate de doua zile.

Prima zi de festival a adus la Cluj-Napoca zecid e mii de festivalieri din peste 100 de țări. Porțile Untold-ului au fost deschișe joi la ora 14.

Organizatorii au anunțat că în cele 4 zile de eveniment se așteaptă la peste 300 de mii de oameni.

Astă seară, de la 22:30, fanii festivalului vor asculta magia muzicii creată de unul dintre cei mai impresionanți artiști internaționali.

O legendă a muzicii, cu peste 185 de albume compuse, vândute în 120 de milioane de exemplare, Gheorghe Zamfir are în palmares compoziții recompensate cu 100 de discuri de aur și de platină, premii și distincții obținute la nivel mondial.

Este primul artist român care a câștigat două discuri de aur în SUA și care a cântat în timpul mesei private a unui Papă (Ioan Paul al II-lea, în 1988).
Intitulat Regele Naiului, Gheorghe Zamfir a colaborat cu muzicieni de top: Andrea Bocelli, Ennio Morricone, André Rieu, Richard Clayderman și mulți alții.