Caii de la Letea – volumul I, cel mai bun rosé al toamnei

Juriul Decanter World Wine Awards 2021 – unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri din lume - a decernat recent medalia de argint și 90 de puncte asamblajului de Rosé Caii de la Letea – Volumul I.

Toamna 2021 se anunță lungă și călduroasă, iar cel mai premiat rosé din România e compania ideală pentru amiezele cu soare blând și serile răcoroase.

Juriul Decanter World Wine Awards 2021 – unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri din lume – a decernat recent medalia de argint și 90 de puncte asamblajului de Rosé Caii de la Letea – Volumul I.

Este cel mai bine punctat rosé din competiția Decanter de anul acesta, distincția survenind altor medalii și performanțe recunoscute ale acestui vin. Punctele Decanter confirmă, de asemenea, continuitatea în excelență pe care și-a asumat-o producătorul Via Viticola, iar asamblajul de Rosé Caii de la Letea – Volumul 1, de care vă invităm să vă bucurați, este dovada acestei continuități.

Inspirat dintr-unul din simbolurile atemporale ale Dobrogei – turma de cai liberi din Pădurea Letea, în inima Deltei Dunării – vinul Caii de la Letea este construit deopotrivă pentru a exprima forța celui mai vechi terroir din Dobrogea (podgoria Sarica Niculițel) și pentru a potența bucătăria autentică românească.

Vinul Caii de la Letea a beneficiat recent și de un rebranding integral, cu un nou logo, o nouă sticlă și  etichete redesenate. Rebranding-ul urmărește să puncteze spiritul mereu tânăr, inovator, al vinului Caii de la Letea – fără să piardă legătura cu istoria și cu puterea terroir-ului.