Cele mai bune oportunități de călătorie cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj recomandă, pentru sezonul de iarnă 2021, respectiv sezonul de vară 2022, câteva oportunități de călătorie spre destinații din Europa și Orientul Mijlociu cu posibilitatea de rezervare a biletelor cu prețuri începând de la 20 lei/segment.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj recomandă, pentru sezonul de iarnă 2021, respectiv sezonul de vară 2022, câteva oportunități de călătorie spre destinații din Europa și Orientul Mijlociu cu posibilitatea de rezervare a biletelor cu prețuri începând de la 20 lei/segment.

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au posibilitatea de a călători spre aproximativ 50 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni Wizz Air, Blue Air,Turkish Airlines, Lufthansa, Lot Polish Airlines, Ryanair, Hisky, Tarom și Animawings care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca.

Astfel, cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Wizz Air oferă posibilitatea de călătorie la prețuri promoționale spre: Italia – Bari, Grecia –  Larnaca, începând cu 49 lei/segment; Austria – Viena, Germania – Frankfurt, Olanda – Eindhoven, Spania – Barcelona, Malaga, începând cu 69 lei/segment; Belgia – Bruxelles, Franța – Lyon, Paris Beauvais, Germania – Berlin Brandenburg, Dortmund, Memmingen, Nuremberg; Israel – Tel Aviv, Italia – Catania, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Veneția, Elveția – Malmo, Anglia – Birmingham, Doncaster, începând cu 99 lei/segment.

Compania aeriană Blue Air oferă cele mai avantajoase oportunități de călătorie spre Constanța – România, începând cu 20 lei/segmentAmsterdam – Olanda, începând cu 112 lei/segmentBarcelona – Spania, Paris Charles de Gaulle – Franța, începând cu 78 lei/segment și Milano Linate – Italia, începând cu 116 lei/segment. Prin serviciile companiei aeriene Hisky poți ajunge în Dublin – Irlanda și Lisabona – Portugalia pornind de la 40 euro, respectiv 55 euro/segment, în timp ce către Londra Stansted – Marea Britanie poți călători cu bilete începând cu 5 euro/segment cu compania aeriană Ryanair.

Pentru călătoriile cu conexiuni prin cele mai mari hub-uri aeriene din Europa, compania aeriană Lufthansa oferă prețuri promoționale începând de la 52 euro/segment spre Munchen sau Frankfurt Main din Germania, iar prin serviciile companiilor aeriene Turkish Airlines, respectiv Lot Polish Airlines puteți călători spre Istanbul, Turcia achiziționând bilete cu prețuri începând cu 124 euro/segment și Varșovia, Polonia începând cu 62 euro/segment.

Mai jos, în tabel, se pot regăsi principalele oportunități de călătorie recomandate, companiile aeriene și prețurile/segment cu plecare de pe Aeroportul Internațional Cluj, din perioada următoarelor 12 luni:

Compania aerianăDestinațiaȚaraPreț/segment (*prețuri începând cu)
Wizz AirBariItalia49 lei
Catania99 lei
Milano Bergamo99 lei
Roma Ciampino99 lei
Veneția99 lei
Bologna49 lei
LarnacaGrecia49 lei
Mykhonos99 lei
VienaAustria69 lei
Frankfurt HannGermania69 lei
Berlin Brandenburg99 lei
Dortmund99 lei
Memmingen99 lei
Nuremberg99 lei
EindhovenOlanda69 lei
BarcelonaSpania69 lei
Malaga69 lei
BruxellesBelgia69 lei
LyonFranța99 lei
Paris Beauvais99 lei
Tel AvivIsrael99 lei
MalmoElveția99 lei
BirminghamMarea Britanie99 lei
Doncaster99 lei
Blue AirConstanțaRomânia20 lei
BarcelonaSpania78 lei
Paris Charles de GaulleFranța78 lei
AmsterdamOlanda112 lei
Milano LinateItalia116 lei
HiSkyDublinIrlanda40 euro
LisabonaPortugalia55 euro
Turkish AirlinesIstanbulTurcia124 euro
LufthansaMunchenGermania52 euro
Frankfurt Main
Lot Polish AirlinesVarșoviaPolonia62 euro
RyanairLondra StanstedMarea Britanie5 euro

Compania aeriană Tarom oferă oportunități de călătorie pentru zborurile interne, către București, cu prețuri promoționale începând de la 58 euro/segment, iar prin intermediul companiei aeriene Blue Air puteți ajunge la București achiziționând bilete începând cu 40 lei/segment.

În mijlocul iernii compania aeriană Animawings oferă și ea locuri limitate la prețuri avantajoase spre destinațiile însorite și inedite din Zanzibar, Dubai sau Hurghada cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Companiile aeriene își îndeamnă clienții să rezerve din timp bilete pentru a beneficia de prețuri promoționale.

Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre companiile aeriene pot fi consultate aici:https://wizzair.com/#/,https://www.flyblueair.com/ro/ro/,,https://hisky.aero/,https://www.turkishairlines.com/,https://www.lufthansa.com/ro/en/homepage,https://www.lot.com/ro/en/https://www.ryanair.com/ro/rohttps://animawings.com/ro și la operatorii de turism locali sau naționali.

Mai multe informații cu privire la condițiile de călătorie din țările de destinație găsiți accesând pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions.

La întoarcerea în țară, vă recomandăm să urmăriți comunicările oficiale ale instituțiilor statului referitoare la condițiile de călătorie. Informații găsiti site-ul Ministerului Sănătății (link: http://www.ms.ro/), site-ul Ministerului Afacerilor Interne (link: https://www.mai.gov.ro/ ) sau site-ul Institului Național de Sănătate Publică (link: https://www.cnscbt.ro/ ).