“Un an nou binecuvântat!”, urarea celui mai patriot eurodeputat român

Dragi prieteni, 2021 a fost un an important si pentru noi si pentru Romania! A fost anul in care drepturile si libertatile tuturor au fost incalcate intr-un mod de neinchipuit si neimaginat intr-o Romanie democratica.

Unul dintre cei mai patrioți europarlamentari și chiar unul dintre cei mai activi pe rețelele de socializare, a facut acum un scurt bilanț a anului 2021 și promite ca și la anul să lupte pentru libertate, democrație și binele tuturor.

Mesajul:

“Dragi prieteni, 2021 a fost un an important si pentru noi si pentru Romania! A fost anul in care drepturile si libertatile tuturor au fost incalcate intr-un mod de neinchipuit si neimaginat intr-o Romanie democratica.

In acelasi timp, 2021 a fost un an al luptei! Un an in care ne-am unit, un an in care am stat pe metereze, un an in care am pledat pentru respectare din nou a drepturilor si libertatilor fundamentale in Romania. 2022, insa, va fi un an la fel de important.

Va fi un an in care va trebui sa stam uniti, va trebui sa stam pregatiti si, nu in ultimul rand, va fi anul in care sa nu uitam ca suntem cu totii romani.

Va urez un an nou binecuvantat, un an nou doar cu sanatate, mai ales in aceste timpuri intunecate in care traim, si, nu uitati,

TINEM APROAPE!“, a scris pe Facebook, Cristian Terhes – Europarlamentar PNTCD