EVENIMENT | Obiceiuri de Primăvară, “Cluju-i veșnic zâmbitor de DRAGOBETE și MĂRȚIȘOR!”

Asociația Meșterilor Populari Clujeni continuă și în acest an tradiția organizării de evenimente care să ne amintească tradițiile noastre strămoșești.

În perioada 23.02. – 10.03., între orele 10.00 – 20.00, pe strada Eroilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona Monumentului Memoriandiștilor, meșterii populari vor fi prezenți pentru a vă oferi cadouri minunate pe care să le oferiți celor dragi de DRAGOBETE și MĂRȚIȘOR. Și pentru că suntem deschiși, pentru că suntem “open maind” vom fi prezenți și vom sărbători și 8 Martie – Ziua internațională a femeii!

În perioada 24.02. – 09.03, între orele 10.00. – 18.00, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, loc tradițional pentru meșterii populari clujeni, vă așteptăm să ne vizitați și împreună să descoperim că nu avem nevoie de tradiții de import pentru simplul fapt că le avem pe ale noastre.

Dragobetele și Mărțișorul sunt tradițiile noastre și ne-au însoțit prin veacuri. Meșterii populari clujeni sunt cei care duc tradițiile mai departe, sunt puntea de legătură dintre trecut și prezent. Sunt cei care cu dragoste, cu pasiune și migală, prin dăruire și cu răbdare, vă aduc și vă oferă obiecte confecționate manual, tradițional, obiecte pe care să le oferiți celor dragi.

Haideți să zâmbim împreună, haideți să ne bucurăm împreună, haideți să iubim împreună, tradițiile și obiceiurile noastre. Și când este mai potrivit să fim împreună dacă nu PRIMĂVARA de DRAGOBETE și MĂRȚIȘOR!

Pentru detalii suplimentare despre aceste evenimente, vă rog să luați legătura cu doamna Viorica Ciobanu la telefon +40745334512