Premierul Ciucă dorește dublarea valorii tichetului de masă

Premierul Nicolae Ciucă vrea să propună coaliției dublarea valorii tichetului de masă, dezvăluie deputatul PNL Gigel Ştirbu.

„Văd în presa românească o știre cum că PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă, informație neasumată, ci venită pe surse, ceea ce arată nimicnicia unor oameni. Propunerea de mărire a valorii tichetului de masa aparține Premierului Nicolae Ciucă, care într-o discuție privată, cu subsemnatul, pe 29 martie a spus <Domnule, aș vrea să propun Coaliției dublarea valorii tichetului de masă, deoarece cheltuielile au crescut și pentru angajații români, cei care aduc plus valoare în România!>”, a scris Gigel Ştirbu pe Facebook.

Potrivit acestuia, premierul susține creșterea valorii tichetelor de masă de la 20,17 lei cât este acum la o valoare care poate fi suportată de către bugetul de stat.

„Dragi colegi, lucrăm împreună pentru bunăstarea românilor, nu suntem la <Crosul Tineretului>, cine ajunge primul la linia de sosire. Prim-ministrul NU dorește ca tichetele de masă să mai fie imaginea sărăciei! Pentru că adevărul contează!”, adaugă liberalul.

(sursa: Mediafax)