Cea mai mare experiență 100% gonflabilă se deschide în Cluj Napoca!

Showtime Productions & Proexpo România vă invită să dați startul maratonului de distracție la HopaHopa, cea mai mare experiență 100% gonflabilă din Cluj Napoca!

Începând cu 8 aprilie 2022 clujenii au la dispoziție o suprafață de aproximativ 1300 mp, care se transformă în Universul gonflabil HopaHopa, destinat copiilor, grupurilor de tineri, familiilor dar și adulților.

14 experiențe, printre care tobogane, piscine cu bile, locuri de joacă tematice sau jucării gonflabile, îi așteaptă pe vizitatori, în fiecare weekend în intervalul 10:00 – 20:00

Distracția se mută la HopaHopa, de dimineață până seara!

Această nouă atracție cuprinde zone special dedicate copiilor dar și experiențe pentru tineri și adulți, devenind locul ideal pentru sărbătorirea zilei de naștere, un teambuilding sau pur și simplu pentru petrecerea timpul liber alături de familie. Muzica, luminile dar și efectele speciale completează atmosfera antrenantă și distractivă de la HopaHopa, oferind tuturor vizitatorilor experiența unei vizite de neuitat.

Pentru cei care au nevoie de un moment de relaxare, organizatorii au amenajat o zonă de lounge în care vizitatorii pot servi o băutură răcoritoare și socializa.

Energie, voie bună și multă mișcare – acestea sunt propunerile HopaHopa pentru un weekend „sărit din tipare”!

Showtime Productions și ProExpo România sunt deja la al treilea proiect de anvergură din Cluj-Napoca, având în portofoliu și expozițiile Space in the City și Living Dinosaurs.

În prezent expoziția Living Dinosaurs se desfășoară în Arad, organizatorii construindu-și un renume în ceea ce privește proiectele și expozițiile din zona EDUTAINMENT.

Mai multe informații www.hopahopa.ro