Compania Wizz Air se extinde la Cluj – poziţionează a 7-a aeronavă pentru baza de pe Aeroportul Internaţional Cluj şi anunţă 3 rute noi spre Corfu, Napoli și Torino 

Compania Wizz Air se extinde la Cluj – poziţionează a 7-a aeronavă pentru baza de pe Aeroportul Internaţional Cluj şi anunţă 3 rute noi spre #Corfu, #Napoli și #Torino.

În cadrul vizitei efectuate ieri, 6 aprilie 2022 la Aeroportul Internaţional Cluj, domnul József Váradi, CEO Wizz Air, a anunțat o nouă investiție la baza din Cluj, prin alocarea celei de-a șaptea aeronave, care va crea noi locuri de muncă la Wizz Air și va stimula industriile de aviație și de turism locale.

În plus, rețeaua Wizz Air de la Cluj se va diversifica prin deschiderea a trei noi rute mult așteptate spre #Corfu, #Napoli și #Torino, precum și creșteri de frecvențe în sezonul de vară pe unele dintre cele mai populare rute. Această vizită importantă consolidează parteneriatul existent de aproape 15 ani, dintre Aeroportul Internațional Cluj şi compania aeriană Wizz Air.

Alocarea celei de-a 7-a aeronave și creșterea conectivității cu noi orașe europene, subliniază încă o dată angajamentul companiei aeriene Wizz Air care continuă să investească aici pe termen lung, sprijinind implicit dezvoltarea economică a întregii regiuni a Transilvaniei şi aducând avantaje întregii comunități.