Super meci PENTRU PACE pe stadionul din Gruia. Spectacolul fotbalistic dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev începe la ora 21.30!

CFR 1907 Cluj va juca un meci caritabil pentru pace în compania formației antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev! Toate încasările din bilete vor fi donate pentru sprijinirea ucrainenilor greu încercați de războiul din țara lor.

Organizatorii au anunțat că pe lângă jocul celor două echipe de fotbal, spectatorii vor avea parte și de un spectacol artistic. Vor cânta artiști din Ucrana cunoscuți în întreaga lume, precum Ruslana, câștigătoarea Eurovision în anul 2004, Julia Sanina, Kateryna Pavlenko și Dorofeeva.

”Un mash-up de 10 minute de compoziții de cântece culte, devenite simbolice în vremurile confruntării ucrainene, va fi interpretat de artiști în fața publicului.Participanții la spectacolul artistic vor fi invitați ai stadionului, printre care se numără femei, bunici și copii ucraineni, obligați să-și părăsească temporar casele din cauza războiului, și care sunt adăpostiți în prezent de România, la Cluj-Napoca”, au mai spus organizatorii.Meciul va avea loc miercuri de la ora 21 pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.