MARIA FORNA | “Suntem bucuroși că produsele alimentare și cele de igienă oferite de noi vor ajuta (…) să poată să răspundă nevoilor semenilor noștri.”

Cineva spunea că nu poți eradica sărăcia cu oameni care îi urăsc pe săraci. Chiar dacă ajutorul pentru cei în nevoie se regăsește în programele de guvernare din România ultimilor 30 de ani, de multe ori simțim nevoia să facem un act de caritate pe cont propriu ori împreună cu alte persoane.

“Împreună cu colegii din TNL și PNL Cluj-Napoca, am fost alături și în acest an de prietenii de la Asociația ”Misionarii lui Padre Pio” din Cluj-Napoca. Asociația se ocupă de asigurarea meselor pentru aproximativ 50 de persoane refugiate din Ucraina dar și pentru 20 de copii proveniți din familii defavorizate de la nivelul municipiului. Suntem bucuroși că produsele alimentare și cele de igienă oferite astăzi de noi vor ajuta Asociația, cel puțin pentru o perioadă, să poată să răspundă nevoilor semenilor noștri. Felicitări, Lucian Pirvu și Ioana Palacean pentru toată implicarea voastră în comunitate!” – a declarat Maria Forna