FOTO | David Trezeguet joacă la meciul de retragere al lui Adrian Mutu!

Celebrul David Trezeguet, francezul alături de care Adrian Mutu a jucat la Juventus și portughezul Fernando Couto vor juca la meciul de retragere al Briliantului organizat în 12 iunie, în cadrul Sports Festival. David Trezeguet a fost desemnat cel mai bun marcator de serie A în 2001, an în care a câștigat și titlul de fotbalistul anului de Serie A. Fernando Couto a fost primul fotbalist din istoria Portugaliei care a ajuns la 100 de meciuri jucate în competiții de nivel internațional.

La meciul de retragere al lui Adrian Mutu au confirmat prezența și alți foști mari fotbaliști din România: Bogdan Stelea, Laurențiu Reghecampf, Ionel Dănciulescu, Adrian Ilie, Gabriel Tamaș și Mirel Rădoi.

Mult așteptatul meci prin care se va sărbători cariera de fotbalist a lui Adrian Mutu se anunță a fi un show absolut, cu nume mari ale fotbalului internațional și național. La el vor participa prieteni și foști coechipieri ai celui care a deținut numărul 10 la Echipa Națională. Împărțiți în două echipe: Team Romania și World Stars, foștii jucători vor intra din nou în teren, pe Cluj Arena, pentru un meci de gală.

Dintre fotbaliștii care au confirmat deja prezența la evenimentul din Cluj se mai numără: Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, Tomas Ujfalusi, Paolo Cannavaro, Luca Toni, Sébastien Frey, Dario Dainelli, pentru echipa World Stars, și: Gheorghe Hagi, Adrian Iencsi, Dorin Goian, Daniel Niculae, Marius Niculae, Ionel Ganea și Ciprian Marica, pentru Team Romania.

Meciului de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în duminică, 12 iunie 2022, pe Cluj Arena, de la ora 19.00, în cadrul celei de-a treia ediții Sports Festival. Biletele la meciul de fotbal pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro.

www.sportsfestival.com