Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj se implică în combaterea crizei de sânge de la nivel județean!

În fiecare an, în data de 14 iunie, se celebrează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Cu această ocazie, Consiliul Județean Cluj, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj prin membrii săi- Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu”, Poliția Locală Cluj-Napoca și Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod”- în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Cluj, inițiază o campanie de donare de sânge la care vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice și ai instituțiilor care asigură ordinea și siguranța publică.


În calitate de președinte al ATOP, fac un apel la clujenii care au o stare de sănătate bună, să ni se alăture marți, 14 iunie, începând cu ora 8, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Strada Nicolae Bălcescu, Nr. 18, Cluj-Napoca iar împreună să aducem o speranță bolnavilor care au nevoie de sânge.


Nu doar cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge ci în fiecare zi, trebuie să depunem toate eforturile pentru a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge dar și de a le mulțumi celor care sunt donatori fideli și care au contribuit la salvarea de vieți omenești.


Sângele salvează vieți!