VIDEO| Peste 200 de persoane au donat sânge marți dimineața la Centrul de Transfuzii din Cluj-Napoca.

Majoritatea dintre ce care au donat sânge au fost polițiști, pompieri, dar și jandarmi, alăturându-se campaniei organizată de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

“Alături de Comisarul Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, domnul Mircea Rus, de subprefectul Județului Cluj, domnul Tasnádi István Szilárd, de colegul consilier județean Cristian Ciuta, de preotul militar Cotuţiu Radu Procopie din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Al. Vaida Voievod” Cluj precum și alături de peste 100 de polițiști, pompieri, jandarmi, civili din cadrul instituțiilor publice, am fost prezenți astăzi la Centrul Regional de Transfuzie Cluj, unde am donat sânge.

Le mulțumesc și pe această cale pentru mobilizare colegilor din Consiliul Județean Cluj, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj prin membrii săi- Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu”, Poliția Locală Cluj-Napoca și Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod”, tuturor clujenilor prezenți, pentru gestul de solidaritate făcut astăzi față de bolnavii care au nevoie de sânge.

Totodată, mulțumesc directorului Centrului Regional de Transfuzie Cluj, doamna Sanda Novac, și echipei pe care o coordonează, pentru tot profesionalismul și dedicarea de care dau dovadă.

Spitalele clujene au stocuri insuficiente de sânge, tocmai din acest motiv, fac din nou apel către cetățenii cu o stare de sănătate bună, să vină să doneze și să fie eroii care salvează vieți.” a declarat Maria Forna, consilier judetean si Presedinte ATOP Cluj