FOTO | Un sofer care conducea o autospecialã ISU a provocat un accident pe centura de ocolire a Clujului

Din primele date, coliziunea s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Bistrița-Năsăud și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune, cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Bărbatul de 39 de ani a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Apahida. Apelul de urgență a venit la ora 7:50, iar la misiune au participat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul SMURD. Salvatorii au găsit la fața locului trei autoturisme avariate, unul aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bistrița”. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant, fără să fi suferit leziuni grave.