VIDEO | Au ratat multe ocazii în care puteau sã marcheze dar au reusit sã câstige. CFR Cluj a învins cu 3 – 0 campioana Andorrei, Inter d’Escaldes

FOTO | clujlive.ro

CFR Cluj a învins cu 3 – 0 campioana Andorrei, Inter d’Escaldes, în turul doi preliminar al Conference League. Au marcat Jefte, în minutul 5, din penalty, Debeljuh în minutul 38 și Feher, în minutul 84, autogol. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Insulele Feroe.

„În niciun caz calificarea nu e tranșată. În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că va fi 3-0, eram fericit. Dar la câte ocazii am avut azi… Cred că în carieră nu am avut niciun meci în care echipa mea să rateze foarte mult. În niciun caz nu s-a terminat.

Am crezut după meciul cu Craiova că s-a terminat ghinionul, dar la câte ocazii au fost azi… Parcă ceva nu era bine. Când bați 3-0 trebuie să fii fericit… Dacă aveam 5 ocazii și dădeam 3 goluri, spuneam că e bine. 

Dar având 10 ocazii mari, voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noștri de atac nu au fost, chiar dacă au jucat bine.

Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade și apoi mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi jucăm un meci care trebuia amânat. E o deplasare pe care trebuia s-o facem de la Cluj. 

Meciul trebuia amânat, nu poți juca la 39 de grade. Sunt toate motivele să amâne un meci. În Croația se întâmplă așa, Steaua Roșie face asta, Sheriff a făcut așa.

Meciul retur va fi foarte diferit. Și Feher mi-a zis că ei sunt o echipă diferită acasă, că ei cunosc clima. Vom pleca cu două zile înainte și sperăm să ne adaptăm. Dar cel mai important e să ne odihnim. Sunt îngrijorat pentru că avem o deplasare lungă. Mereu sunt îngrijorat. 

La cum am jucat de bine și la câte ocazii am avut, trebuie să marcăm mai mult. Ei au avut 2-3 ocazii, în care Bălgrădean a intervenit foarte bine. Au fost agresivi, au 2-3 jucători de atac buni. Cabrera și Andreu au fost cei mai buni.”, a declarat Petrescu la conferința de presă.