FOTO/VIDEO|10.000 de euro, atât va plãti un japonez pentru patru zile de distractie la Untold. Acesta va fi cazat in cel mai nou hotel de lux din oras

10.000 de euro- atat va plati un japonez pentru patru zile de distractie la Untold. Acesta va fi cazat in cel mai nou hotel de lux din oras care se afla chiar in interiorul festivalului. Cei care nu si-au rezervat cazare pana acum, mai gasesc oferte, ceva mai ieftine.

In doua saptamani se da startul petrecerii la Untold . Organizatorii au inceput deja pregatirile pentru festival, iar participantii sunt nerabdatori sa revina pe taramul distractiei.

Acest hotel de cinci stele a fost construit recent in Cluj Napoca si se afla chiar langa Cluj Arena, locul in care se desfasoara cele mai importante concerte la Untold. Oaspetii care vor fi cazati aici vor avea parte de o experienta de festival cu totul deosebita.

Iuliana Poka- director vanzari si marketing Radisson Blu Hotel, Cluj

“Vom avea foarte multe activitati, vom adduce un plus atat din punct de vedere culinary, din punct de vedere al bauturilor pe care le vom servi si din punct de vedere al intregii experiente pe care cei de la Untold l-au gandit pentru acest concept. In plus, aici vor fi organizate petreceri exclusiviste, dar si momente de rasfat, spa si infrumusetare, iar apoi relaxare in camere dupa noptile de distractie. Camere noi, modern, camere in care nu s-a mai dormit pana acum si aici fac referire si aici fac referire si la apartamentul presidential ofertat de cei de la Untold si rezervat de oaspetele nostru din Japonia. Cea mai spectaculoasa camera a hotelului a fost inchiriata de un japonez care a platit nu mai putin de 10.000 de euro pentru 4 nopti de cazare. Acesta va fi tratat regeste, iar printre surprizele care i se pregatesc se numara si un pupitru de dj in camera.In plus, el se va putea bucura de festival, direct din camera de hotel. De la etajele superioare un amazing peisaj. De aici efectiv suntem intr-o loja, vedem fie festivalul , un meci de fotbal, fie scena principala a festivalului Untold. Japonezul dar si ceilalti oaspeti vor avea la dispozitie la restaurantele hotelului si mancaruri specific din Japonia dar si din bucataria internationala. – Iuliana Poka- director vanzari si marketing Radisson Blu Hotel, Cluj

Daca sunt oaspeti japonezi, iata ca cei de la hotel au facut si un restaurant cu specific din „Țara soarelui răsare”.

“Am pregatit o selectie de nigiri, acesta este cel mai traditional sushi care se gaseste si in Japonia, un roll cu vita si foie gras si aici sashimi. Acestea sunt preparate care se vor regasi si in meniul oaspetilor care vor veni si la Untold.” – Chef Alex Racatau

Cei care nu si-au rezervat inca locurile in camera in perioada festivalului mai gasesc oferte si la preturi mai accesibile. Pe site-ul festivalului sunt postate mai multe variante de cazari.

Untold va avea loc in perioada 4-7 august. Pe scenele festivalului vor urca J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Kygo, Steve Aoki si multi alti artisti internationali.