Zilnic apar ştiri false pe care cei de la CFR Cluj se chinuie sa le demonteze. Nu s-a depus niciun memoriu. Cine este împotriva clujenilor? Cât e adevăr şi cât este minciună?

Reprezentantii clubului din Gruia sunt nevoiti din nou sa dezminta niste informatii care vin arate ca lucrurile nu merg bine la CFR Cluj. Au aparut in presa centrala mai mukte informatii cu privire la faptul ca Balgradean ar fi depus un memoriu si asta deoarece ar fi in urma cu salariul. Informatia a fost dezmintita chiar de portarul ceferistilor. Peste asta a venit si declaratia lui Cristi Balaj care crede ca sunt penibili cei care raspandesc astfel de informatii false.

COMUNICAT DE PRESĂ

Din păcate ne vedem din nou nevoiți să intervenim cu clarificări pe marginea unui subiect care este exploatat superficial, nedocumentat și care aduce prejudicii de imagine clubului nostru dar și site-urilor care se grăbesc să îl publice fără un minim efort de documentare.

Așa cum a răspuns și Cristi Bălgrădean, nu s-a depus niciun memoriu, nu există niciun fel de conflict de ordin juridic între Bălgrădean și CFR.

Ce poate nu înțeleg unii “jurnaliști” este că această manieră de a arunca știri în spațiul public, nu face altceva decât să denigreze clubul, imaginea fotbalului românesc, dar și imaginea și credibilitatea publicațiilor ce se grăbesc să practice acest tip de pseudo-jurnalism.

Ne facem singuri rău, ne “tăiem singuri craca” perpetuând mediocritatea și aruncând cu noroi în fenomenul de pe urma căruia cu toții trăim, direct sau indirect.

Ne vom apăra de câte ori va fi nevoie și vom încerca să aducem în fața publicului informațiile corecte, deși paradoxal asta ar fi parte din menirea presei sportive.

Ne-am bucura să vină ziua în care jurnaliștii publicațiilor majore de sport din România vor scrie și despre aspectele pozitive ale fenomenului care le dă zilnic subiecte, să pună și ei umărul la dezvoltarea celui mai iubit sport din România și să nu mai vedem atât de des exemple când unii își bat joc de responsabilitatea, respectul și demnitatea meseriei pe care o slujesc.

3 august 2022

VIDEO | Cristian Balaj