CFR Cluj a câștigat în 9 oameni partida cu Chindia. Dan Petrescu și-a ieșit din minți: „Sunt bătaia voastră de joc!”

Sursa: gsp.ro

Sursa foto: gsp.ro

Campioana României a reușit duminică să treacă pe prima poziție în clasamentul Superligii, după ce a învins în deplasare pe Chindia Târgoviște cu 2-0, într-un meci din etapa a 4-a. Ardelenii au terminat meciul în 9 oameni, antrenorul Dan Petrescu fiind și el eliminat.

Gazdele au început mai bine, Neguț și Popadiuc ratând deschiderea scorului cu două șuturi peste poarta lui Bălgrădean.

CFR a dat imediat replica, și după două ratări mari ale lui Jefte Betancour, Muhar a marcat din 6 metri cu capul, după un corner recentrat în fața porții de Hoban.

Golul de 0-2 a fost marcat în minutele suplimentare de joc ale primei reprizei, când Yeboah a reluat pe spate o minge centrată de același Hoban, reușind un gol spectaculos.

Repriza secundă a fost dominată la faze de poartă de gazde, care au profitat de jocul la rezultat al clujenilor. Cu toate acestea, niciuna din ocaziile târgoviștenilor nu a produs emoții deosebite, cu excepția unei bări din ultimul minut regulamentar de joc.

Meciul s-a animat în minutul 65, când Yeboah a avut o intrare neglijentă cu piciorul sus, la un adversar, și a primit cartonaș roșu. Imediat după aceea, antrenorul Dan Petrescu a fost și el eliminat, la sugestia arbitrului de rezervă.

Clujenii au teminat meciul în 9 jucători, după ce și Debeljuh a primit cartonaș roșu, la doar 6 minute după ce a fost introdus în teren, tot după un fault neglijent.

Meciul s-a încheiat cu gazdele în atac, șutul în bară al lui Șerban nereușind să schimbe scorul înscris pe tabelă.

Cu această victorie, CFR Cluj trece pe prima poziție în clasament, cu 9 puncte, la egalitate cu Rapid București, în timp ce Chindia rămâne pe penultimul loc, cu 2 puncte.

(sursa: Mediafax)