Biletele pentru Transylvania Open WTA250 2022 au fost puse la vânzare

Biletele pentru cea de-a doua ediție a turneului de tenis Transylvania Open WTA250 au fost puse în vânzare marți, 9 august. Fanii tenisului pot să achiziționeze abonamente pentru tot turneului sau bilete de o zi. Prețul tichetelor de intrare diferă în funcție de ziua aleasă. Transylvania Open va avea loc în 8-16 octombrie 2022, pe hard, în sala polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, pe cele două terenuri care vor fi amenajate: Terenul Central și Terenul 2.

Biletele sunt puse în vânzare pe sector, rând și loc pentru terenul central, însă acestea oferă acces și pe Terenul 2, în limita locurilor disponibile. Copiii cu vârsta de sub 6 ani au acces gratuit la turneu, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc. Biletele achiziționate pentru Transylvania Open 2022 sunt nerambursabile și pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro

”Așteptăm cu nerăbdare noua ediție Transylvania Open în special datorită fanilor cărora le-am lipsit lipsa la prima ediție. Nimic nu se compară cu o sală plină care trăiește, la unison, emoțiile de pe teren. Invităm pe toții fanii tenisului, de la mic la mare, să se bucure de experiența unică a unui turneu de tenis profesionist. Pe lângă meciuri, vom avem multe activități și surprize pregătite pentru public. Va fi nu doar tenis de calitate, ci o adevărată experiență pentru cei prezenți”, Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open.

Prima ediție Transylvania Open s-a jucat fără public din cauza restricțiilor impuse de autorități în prima zi de calificări. Persoanele care au ales să păstreze biletele din 2021 vor primi pe email, în 

cursul săptămânii, noile bilete care le oferă acces la ediția din 2022, adaptate situației de anul acesta.


Transylvania Open WTA250 2021 a însemnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, ce a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial și două câștigătoare de Grand Slam: Simona Halep și Emma Răducanu. Miza fost una uriașă: la turneul de tenis din Cluj s-a decis ultimul loc de la Turneul Campioanelor, câștigat de cea care a obținut trofeul Transylvania Open: Anett Kontaveit. 

În cadrul turneului Transylvania Open WTA250 din octombrie 2022 vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de în valoare de 251.750 de dolari.