Moldova, #RepublicaSOROS, țara condusă de trei femei, sărbătorește azi Ziua Națională, dar fără TRICOLOR. Simbolul LGBT, la putere!

Preluare Facebook | de Cosmin Gusa

Azi n-am emisiune la GOLD FM, dar dac-aș fi avut, un subiect important ar fi fost despre Moldova și aniversarea Declarării Independenței ei din 1991, cum a evoluat, perspectivele Unirii cu România, în ce stare e azi, etc.
N-aș fi putut însă discuta despre ce-mi propuneam pentru că un subiect senzațional (de trist!) ar fi monopolizat dezbaterea, anume faptul că Moldova a renunțat la simbolistica tricolorului în comunicarea oficială despre Ziua Națională. Mai mult, culorile în care Guvernul Moldovei comunică azi sunt de tip ”LGBT-stilizat”, lucru ce i-a lăsat muți pe moldovenii ce și-au abandonat conducerea în mâinile oamenilor lui SOROS.

Azi, și-n baza acestui cod de comunicare publică de tip transumanist, Moldova face o declarație către lume c-ar fi prima țară care renunță la culorile naționale, chiar de Ziua Națională, în favoarea celor impuse de curentul LGBT, ai căror exponenți domină azi conducerile în lumea euroatlantică. Moldova este condusă azi de trei femei cu nume românești frumoase dar statut marital incert, Maia Sandu, președinte, Natalia Gavriliță, prim-ministru, Veronica Dragalin, șefa Anticorupției, fiind impuse la conducerea statului cu sprijinul partenerului nostru strategic SUA, deci s-ar presupune cumva că și cu acordul României. Sub dominanța acestor culori LGBT, aceste trei femei vor conduce azi prin Chișinău alaiurile de oficialități într-un pelerinaj ce nu va ocoli monumentele dedicate lui Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu. În cimitirele de la Putna și București pământul se va cutremura azi când cei doi se vor răsuci în mormânt în fața unei asemenea grozăvii!
De azi, Moldova a ajuns #RepublicaSOROS, cu acte-n regulă. Să-i ierte Dumnezeu pe toți cei ce asistă pasivi la o asemenea BLASFEMIE, că de blesteme nu vor scăpa!
Cozmin Gușă